Westvlaamse Steencentrale Wevelgem

De Westvlaamse Steencentrale werd opgericht in 1948, kort na de tweede wereldoorlog . Al van in het prille begin stonden wij symbool voor hoogstaand kwalitatieve gevelstenen. In de Golden Sixties breidde de zaak zich uit en werden we dé specialist in exclusieve gevelstenen, geïmporteerd vanuit Zuid - en West - Europa en verkocht over geheel West –Europa. In de jaren ’70-’80 breidde ons gamma zich nog verder uit met vloertegels, wandtegels, dakpannen, natuursteen en ruwe bouwmaterialen. 

Later, onder invloed van de groeiende renovatiemarkt, kochten we een steenstrippen-zaagmachine aan waardoor we in staat zijn om elke steen tot strip te zagen . Met trots kunnen we u zeggen dat dit nu reeds is uitgegroeid tot een belangrijk deel van onze omzet en dat dit nog steeds in stijgende lijn gaat.

De laatste vijf jaar hebben we onze productenlijn opnieuw uitgebreid, dit keer met recuperatiematerialen, waarvoor wij ondertussen reeds een bepaalde faam genieten. Met onze permanent beschikbare stocks is het nooit een probleem om aan de meest uiteenlopende vragen en wensen te beantwoorden.

Vandaag fungeert de Westvlaamse Steencentrale, in binnen- en buitenland, als leverancier van zowel nieuwe als recuperatiematerialen van topkwaliteit en dit aan de handel, aannemer of particulier. We hopen u dan ook gauw te mogen ontvangen in onze showroom, waar al onze materialen te. bezichtigen zijn, iedere dag van 9u – 12u en van 14u – 18.30 u. (’s zondags gesloten) Neem gerust nog een verdere kijk op deze site om te proeven van wat wij u allemaal te bieden hebben.

Voor verdere informatie of advies kunt u altijd contact opnemen met ons deskundig team, die u graag verder zal helpen.

Tot binnenkort
Het WVS- team

Westvlaamse Steencentrale video